Det er ikke kun De Konservative, der har fristet Paula Larrain. Den tidligere studievært har også haft et sultent blik rettet mod Naser Khaders fremadstormende parti, Ny Alliance, skriver B.T. tirsdag.

Ifølge B.T.s oplysninger kontaktede Paula Larrain Ny Alliance for omkring halvanden måned siden for at tilbyde sig som folketingskandidat.

Hun havde dog ifølge B.T.s kilder et enkelt forbehold. I tilfælde af at hun gik videre i det populære TV-show, Vild Med Dans, kunne det blive et problem at stille op, hvis valget blev udskrevet samtidig, lod hun forstå.

Blandt andet derfor vurderede ledelsen i Ny Alliance, at Paula Larrain var »politisk uberegnelig« og »ikke en holdspiller,« som en central kilde i partiet formulerer det over for B.T.

Siden røg Paula Larrain imidlertid ud af TV2s danseshow 'Vild med Dans', og kort efter blussede hendes interesse for politik tilsyneladende op igen.

I onsdags - dagen hvor Fogh udskrev folketingsvalg - henvendte Paula Larrain sig igen til Ny Alliance for at tilbyde sig som kandidat, men fik atter afslag, erfarer B.T.

Hverken partiformand Naser Khader eller pressechef Ulla Østergaard ønsker at kommentere sagen.

Mandag aften kom det frem, at Paula Larrain stiller op for De Konservative i Københavns Storkreds. B.T. har forgæves forsøgt at få Paula Larrains kommentar.