Der hænger ikke noget kort med et diagram over den socialdemokratiske folketingsgruppe med pile mellem de forskellige politikere for at vise interne relationer, interesser og konstellationer hjemme hos folketingsmedlemmet Ole Hækkerup (S). »Det er løgn fra ende til anden,« siger den socialdemokratiske politiker til Berlingske Nyhedsbureau.

Oplysningerne stammer fra en ny bog, der udkommer mandag. I bogen, »Den hemmelige socialdemokrat«, fortæller en anonym partifælle og folketingsmedlem om de interne forhold i S-toppen på Christiansborg. Ole Hækkerups kort beskrives som hans egen version af »Paradise Hotel«.

Ole Hækkerup mener ligesom gruppeformand Henrik Dam Kristensen (S), at vedkommende er ukollegial ved at gå bag om ryggen på partifællerne. Ole Hækkerup mener, at forfatteren burde stå frem.

»Jeg ved ikke, hvem det er. Men jeg ville ønske, at jeg gjorde. Jeg synes, vedkommende burde stå frem og stå ved, hvad man siger,« siger Ole Hækkerup, der også tvivler på, at der er tale om en politiker i toppen af Socialdemokratiet.

Læs uddrag af bogen her

»Jeg ved ikke, om man kan fæste noget lidt til nogen, der er anonym. Det tror jeg også, at andre synes,« siger Ole Hækkerup, der kalder mange af påstandene i de dele, der er offentliggjort af bogen for »vrøvl« og »fiktion«.

»Noget af det, jeg har læst tyder på, at han ikke har kendskab til forholdene. For eksempel det, der handler om mig,« siger han.