Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tidligere DF-medlem Peter Skaarup har afsløret, hvad fremtiden bringer.

Han skal tørne ud for Danmarksdemokraterne, som er Inger Støjbergs parti.

Det skriver han på sine sociale medier. Det betyder, at Danmarksdemokraterne nu er repræsenteret i Folketinget.

'I dag er jeg blevet folketingsmedlem for Danmarksdemokraterne. Det er jeg meget glad for! Vi vil bruge pladsen til at søge indflydelse og trække Danmark i en mere snusfornuftig retning,' lyder det i et opslag.

I en tilhørende video forklarer Peter Skaarup, at han vil kæmpe for indflydelse. Derudover håber de på, at man snart får udskrevet valg.

I videoen siger Inger Støjberg, at hun mener, at Skaarup er den helt rigtige repræsentant for partiet i Folketinget.

Peter Skaarup forlod for nylig Dansk Folkeparti, og dengang forklarede han til B.T., at det var Morten Messerschmidt og Pia Kjærsgaard, som ikke ønskede hans tilstedeværelse i partiet.

»Det er en svær beslutning, for jeg har været med siden starten. Men vi er kommet dertil, hvor det er svært at være med mere. Jeg har været ubrydelig loyal over for DF og over for alle de formænd, som vi har haft. Men det er blevet sværere, siden Morten Messerschmidt fremkaldte en afstemning om min rolle som gruppeformand.«

»Her stod det klart, at Morten og Pia ikke ønskede, at jeg havde den rolle. Også senere, når man beslutter at køre en hetz mod Kristian Thulesen Dahl på en valgaften, hvor Kristian har fravalgt aftenen frem for familien. Det er et bevis på, at vi gang på gang hænger vores beskidte vasketøj til mediernes skue.«

Andre læser også