’Bliv stiller og hjælp os med at sikre, at vi I Danmark selv kan bestemme vores udlændingepolitik’.

Sådan lyder opfordringen fra Pernille Vermund på Facebook tirsdag aften. Hun er formand for det nystiftede borgerlige parti  Nye Borgerlige, som netop nu kæmper en hård kamp for at få vælgererklæringer nok, så de kan stille op til næste folketingsvalg.

Opfordringen er der som sådan ikke noget odiøst i, hvis ikke det havde været fordi, hun i opdateringen vedhæfter et link til en historie fra TV2’s hjemmeside om tirsdagens tragiske terrorangreb i Bruxelles, der indtil videre har kostet 31 mennesker livet.

I opdateringen skriver hun, at terrorangreb er det, der sker, når ’de ansvarlige politikere kryber i flyverskjul’.

»Med mellemøstlige mennesker medfølger mellemøstlige tilstande. Alt går som forventet. Den fredelige religions krige fortsætter på europæisk jord. De ansvarlige politikere kryber i flyverskjul. Og vi, der kæmper imod, udskammes. Men vi giver ikke op!«.Nyt parti udfordrer LA og DF: Vi er de RIGTIGE konservative

De Nye Borgerlige er stiftet af Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensens bror, Peter Seier Christensen, og den frafaldne konservative Pernille Vermund. Partiet slår sig op på at have en udlændingepolitik, der er ’mindst lige så hård som DFs’.

I kommentarfeltet får Pernille Vermund både ris og ros for sit – i nogens øjne – kontroversielle opdatering.

Sara Rieks skriver:

’Du rammer plet hver gang! Vi mangler så meget at ændre kurs i DK -med tilbagevirkende kraft!’

Men der er dog også en del, der finder hendes opdatering frastødende og udtryk for manglende situationsfornemmelse.

’Det er så deprimerende - men ikke overraskende - at det samlede kobbel af racister og fremmedhadere udnytter en ulykkelig begivenhed til yderligere at sprede det had, terrorismen trives bedst i,’ skriver Per Vadmand.