Nye Borgerlige præsenterer i dag deres partiprogram på et pressemøde

Nye Borgerliges politiske mål er, at Danmark skal baseres på danske værdier, og at danskerne skal have lov til at bestemme meget mere, siger partiformand Pernille Vermund på et pressemøde.

»Vi skal gennemføre et asylstop og udelukkende asylbehandle flygtninge i nærområderne. De migranter, der er kommet hertil, skal vende hjem, når deres midlertidige opholdstilladelse udløber. Islam skal ingen indflydelse have på vores samfund,« siger Nye Borgerliges partiformand, Pernille Vermund, på et pressemøde.

»En retfærdig udlændingepolitik gør Danmark 36 milliarder kroner rigere.«

De penge skal bruges til at lette en række afgifter, styrke forsvaret og lette skatten.«

»Jeg vil pege på den borgerlige statsministerkandidat, som vil gennemføre de tre krav, vi har: Stoppe asylbehandlingen i Danmark, stille krav om selvforsørgelse til udlændinge og udvise kriminelle udlændinge efter første dom,« siger Pernille Vermund og slår fast:

»Det er ultimative krav i forhold til at pege på en statsminister. Hvis ikke vi får bugt med de problemer, så kan alt andet være ligegyldigt. Vi vil aldrig flette fingre med venstrefløjen for at vælte en borgerlig statsminister.«

Partiformanden, der onsdag kunne aflevere sine vælgererklæringer og anmelde sig som opstillingsberettiget hos Social- og Indenrigsministeriet, kan også godt finde på at pege på sig selv som statsminister.