Karina Due, nyvalgt medlem i folketinget fra DF, fortæller fredag til Radio24syv, hvordan ånderne i sin tid guidede hende til at starte sin politiske karriere.

»Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har levet før, men jeg ved, at jeg var en indianerdreng i et tidligere liv«.

Sådan fortæller Karina Due, nyt folketingsmedlem for DF, i et interview med Radio24syv.

Hun blev for nyligt valgt ind i folketinget under Silkeborg Nord- og Sydkreds med i alt 1642 stemmer, med fokus på mærkesager inden for Ældre- og Handicapområdet. Samtidig tilbyder hun i perioder gratis healing og clairvoyance.

Karina Due fortæller også, at det i sin tid var ånderne, der fik hende til at starte en politisk karriere:

»De har fået mig til at starte med politik, selvom det ikke var noget, der lå i kortene for mig«, siger hun til Radio24syv.

Hun mener dog ikke, at hendes arbejde som healer og clairvoyant kommer til at have indflydelse på hendes politiske arbejde.

»Det er to vidt forskellige verdener, og jeg tror ikke, at jeg kan bruge det spirituelle i min politik«, siger Karina Due til Radio24syv.

Men ifølge Karina Due bliver det ånderne, der kommer til at guide hende i retning af de mærkesager, hun ønsker at tage fat på, så snart hverdagen på Borgen begynder.

Herunder er dyrevelfærd en af mærkesagerne. I sin fritid har Karina Due et hobbylandbrug, der blandt andet består af de to geder, Nik og Jay.

Karina Due har ifølge hende selv en evne til at tale med dyr, men det er ikke alle dyr, der bliver snakket lige meget med, blandt andet ikke hendes to geder:

»De er tossede i hovedet, de er nogle banditter, så de dybe samtaler bliver det ikke til,« fortæller Karina Due grinende til Radio24syv.