Foto: Torkil Adsersen
Den tidligere SF-næstformand, Mattias Tesfaye, er så rystet over de seneste meningsmålinger, at han her til morgen sender et nødråb ud via Facebook

- For fanden i helvede!!! Hvad gør vi?, skriver Tesfaye.

Meningsmålingen viser kun en svag til bagegang for SF fra 6,2 pct til 6,1 pct - men da både Socialdemokraterne, Enhedslisten og Radikale også går tilbage, ender rød blok på blot 44,3 pct af stemmerne mod 46,7 pct i slutningen af november og 50,2 pct ved valget i 2011.

Men Facebook-vennerne er parate med gode råd:

Martin Kehlet:

- Uden at pege fingre - og så alligevel.. Din proklamation om at stå bag formandinden og så bagefter vælge at gå - har altså heller ikke hjulpet.. for omkring en time siden

Morten Rasmussen:
-Hvad med at prøve en RØD politik!!!!!!!!

Svend Pedersen
- 56 procent til blå side i protest mod rød politik - og så foreslår nogen noget mere rød politik til løsning. Dét er jeres problem!

Elizabeth Japsen:
- Tjaeh, Mattias - måske kunne man pege på, at enhedslisten har overtaget alle stemmerne fra SF - kunne man forestille sig, at det skyldtes at folk var skuffede over SFs politik ??

Jack Rasmussen
- er sikker på det er en protest imod at der IKKE er kommet rød politik, og folk synes at hvis der skal føres liberal politik er de borgerlige nok bedst.

Inger Staahl Jensen
- Begynder at føre den politik vælgerne forventer, dvs. mere velfærd og social retfærdighed og en offensiv erhvervspolitik.

Thomas Egholm
- Sålænge regeringen fortsætter med at skuffe sine vælgere, vil de fortsætte med at sætte sig i sofaen. På den måde fortsætter denne regering blot de erfaringer, som er gjort i resten af europa med såkaldte centrum-venstre regeringer. For eksempel kunne man se på det tyske socialdemokratis erfaringer, hvor det lykkedes at smide 10 millioner vælgere på de 8 år fra 2001 til 2009. Heraf blev de 8 millioner til sofavælgere., når anstændige mennesker kan se, at det går ret for sig
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.