Meldingen fra den radikale partileder Morten Østergaard var ikke til at tage fejl af.

Dagen før BT kunne fortælle, at Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev (R), havde holdt sin bryllupsreception på Københavns Rådhus uden at betale leje af rådhushallen, skrev Morten Østergaard på Facebook – blot 14 minutter efter en opdatering fra Anna Mee Allerslev selv om sagen:

’Som altid har du styr på det hele, Anna. BT kan rende og hoppe, kan de’.

Men nu har piben tilsyneladende fået en helt anden lyd. Torsdag meddelte Anna Mee Allerslev, at hun betaler 65.000 kroner for at låne rådhushallen.

Det har Morten Østergaard respekt for, skriver han i en ny Facebook-opdatering.

'Det er så let at blive fanget i sin egen logik og vende det døve øre til kritik. At stå fast på, at ret er ret, og alle regler er fulgt. Det svære er at lytte til kritikken og mærke efter, om der er noget, som giver stof til eftertanke, og så tillade sig selv at blive klogere. Det gør Anna i dag. Det har jeg dyb respekt for,' skriver han.

Hvor Morten Østergaard tidligere mente, at alt var i orden, sondrer han nu mellem ret og rimelighed.

'Uanset hvor meget ret man har, må man også tage stilling til rimeligheden. Derfor synes jeg, det er rigtigt, når Anna Mee Allerslev i dag har valgt at betale for lån af lokale på rådhuset til sit bryllup. Hun, og den beslutning hun har taget idag, har min fulde opbakning.'

BT forsøger at få en opfølgende kommentar fra Morten Østergaard.