For knap en måned siden smækkede Kasper Bjering med døren til SF, da han meldte sig ud og forlod sin plads i partiets landsledelse på grund af uenighed med den nye SF-ledelses politiske linje.

Nu har den tidligere markante SFer, der er tæt på tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) og betegnes som en af tidligere formand Villy Søvndals (SF) tro væbnere, meldt sig ind hos Socialdemokraterne.

Det siger eks-SFeren til tv2.dk.

- Jeg har vurderet, at mine kræfter er bedre brugt på at revitalisere S-projektet og gøre Socialdemokraterne stærkere, siger Kasper Bjering til tv2.dk.

Hos Socialdemokraterne kan han bedre se sin politiske ambition folde sig ud.

- Forestillingen om at SF kunne blive til det brede og favnende parti, som jeg har kæmpet for, mener jeg, blev opgivet ved formandsvalget. Det er helt fair, at Annette Vilhelmsen vil sætte sin egen kurs, og det er det, hun er valgt til. Men jeg mener, at jeg så passer bedre hos Socialdemokraterne, siger Kasper Bjering.

Kasper Bjerings udmeldelse kom få dage efter, at Mattias Tesfaye havde forladt sin post som næstformand i partiet. Tesfaye er dog fortsat menigt medlem af SF.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.