Mette Frederiksen skriver på Facebook, at det er den rigtige beslutning, når Frank Jensen for én time siden valgte at gå af som overborgmester og næstformand.

'Det er den rigtige beslutning. Men historien om Frank Jensen hverken kan eller skal stoppe her,' skriver hun.

Hun gør derudover klart, at der har været nogen personlige forhold omkring Frank Jensen, der har spændt ben for ham.

'Men. Og der er et men. Der har været nogle personlige forhold omkring Frank, som har været problematiske. Og som ikke har kunnet overkommes og dermed blokeret for et fortsat politisk engagement,' skriver hun og fortsætter:

'Jeg håber, at hele historien vil blive skrevet og husket. Det skylder vi hinanden. Og det skylder vi en dygtig politiker, som har arbejdet mange år for København og Danmark.'

Men statsministeren når også at sende det, der meget vel kan vurderes som en lille bredside, mod den danske pressestand.

'Som alle andre diskussioner bør den foretages på et ordentligt grundlag. Det skal ikke være mediernes fremstilling, der afgør udkommet af en sag. Jeg vil kraftigt appellere til, at andre personsager afklares i et professionelt rum,' skriver hun.

Søndag aften afviste Frank Jensen ellers at gå af, men efter en nats søvn var han kommet på andre tanker, og han valgte altså klokken 12 at afsløre sin afgang.