Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Folketingspolitikeren Dennis Flydtkjær har netop meldt sig ud af Dansk Folkeparti, han har været medlem af i over 22 år.

»I de sidste par år er det politiske i partiet blevet overskygget af interne læk fra møder, interne skænderier og udhængning af partikollegaer i pressen. Det har fjernet fokus fra de politiske budskaber og arbejde,« lyder det fra ham i en pressemeddelelse.

Og kritikken af ledelsen fortsætter:

»Oven i det har jeg oplevet en dårlig organiseret hverdag på Christiansborg, hvor ressourcerne bruges på de få, mens andre har måttet klare sig selv,« skriver Flydtkjær.

Dermed udvikler lørdagen sig til noget af et mareridt for Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt, da partiet bare bliver mindre og mindre.

Tidligere lørdag meldte DF-profilen Søren Espersen ud, at han forlader Dansk Folkeparti for at blive løsgænger.

»Jeg kunne godt komme med en hel masse, men det er meget følelsesbetonet for mig, fordi jeg har været medlem i så mange år,« sagde Søren Espersen lørdag formiddag til B.T.

Fredag aften var det partiets gruppeformand Peter Skaarup og Jens Henrik Thulesen Dahl, der meldte ud, at de stopper i partiet.

Samtidig har to DF-afhoppere i form af Bent Bøgsted og Hans Kristian Skibby meldt ud, at de vil være medlem af Inger Støjbergs nye parti Danmarksdemokraterne.

Morten Messerschmidt slår fast, at han synes, at det er grimt at se på, hvad der lige nu foregår i Dansk Folkeparti.

Andre læser også