Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den tidligere børne- og socialminister Manu Sareen og hans kone, Solveig Wandall, er blevet skilt efter fire års ægteskab.

Det fortæller Manu Sareen i et opslag på sin Instagram-profil.

'Jeg er blevet skilt, men jeg har egentlig ikke lyst til at dele det med nogen! Jeg har været i syv sind, om jeg skulle skrive denne opdatering, især i denne corona-tid, hvor der mildest talt er mange andre udfordringer, der presser os alle.'

'Men jeg orker omvendt heller ikke, at en fjer bliver til fem høns eller læse om min skilsmisse et eller andet sted, som måske ikke ville være faktuelt korrekt,' fortsætter han.

Herefter fortæller den 52-årige tidligere politiker, at skilsmissen er foregået uden nogen former for dramatik.

'Vi er blevet skilt – en beslutning, der ikke er helt ny, men som blev taget uden dramatik og uden, at der har været en tredjepart involveret. Vi mødtes i kærligheden for seks år siden og skilles i kærlighed med en datter rigere.'

Det var i 2017, Solveig Wandall og Manu Sareen blev forældre til en datter.

Det er samtidig heller ikke første gang, at den tidligere minister bliver skilt.

I 2014 blev han skilt fra sin daværende kone, Anya. De var gift i 19 år og har børnene Cilja, Alvin og Felix sammen.

Manu Sareen var indtil 2015 medlem af Radikale Venstre, hvor han blandt andet nåede at være minister for børn, ligestilling, integration og sociale forhold.

I 2016 skiftede han så Radikale Venstre ud med Alternativet, som han to år senere forlod. Det blev samtidig hans farvel til dansk politik.

Manu Sareen er derudover forfatter til flere bøger og har blandt andet skrevet den prisbelønnede historie om Nørrebro-drengen Iqbal Farooq, som han også bruger som billede i sin opdatering på Instagram.

Andre læser også