Efter en tumultarisk dag med ministerfyring, ministeropsigelse og ministerrokade præsenterede Lars Løkke Rasmussen her til eftermiddag sit nye ministerhold for kronprins Frederik på Amalienborg.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Det er en god dag, fordi jeg kan præsentere fire nye ministre, siger Lars Løkke Rasmussen, da han træder ud på pladsen foran Amalienborg, hvor solen skinner som på en forårsdag.

Minister for udviklingsbistand Søren Pind er blevet udnævnt til minister for flygtninge, indvandrere og integration, samtidig med at han fortsætter i sin nuværende stilling.

- Det er klart, at min kommunikative stil er anderledes end Birthe Rønn Hornbechs. Og nu skal vi videre, sagde Søren Pind på spørgsmålet om, hvad han vil gøre anderledes end forgængeren Birthe Rønn Hornbech, der blev fyret tidligere i dag.

Undervisningsminister Tina Nedergaard (V) trak sig tidligere overraskende fra posten som undervisningsminister af .Samtidig skifter nuværende skatteminister Troels Lund Poulsen (V) ministerium og bliver ny undervisningsminister. Læs portrættet af ham .

Venstres politiske ordfører, Peter Christensen indtræder i regeringen som ny skatteminister. 

- Jeg siger altid ja til de opgaver, jeg får. Og jeg synes, at det er meget spændende at komme tilbage til skatteområdet. Nu som minister, sagde Peter Christensen. Læs portrættet af ham .Den konservative kulturminister, Per Stig Møller, bliver også kirkeminister. Han var dog ikke til stede på Amalienborg.