Lyt til artiklen
Politisk ordfører for Venstre Inger Støjberg siger søndag aften, at Venstre har ændret sig efter Lars Løkkes seneste bilagssag, der har sendt partiet ud i en historisk krise. 

- Jeg bliver ærlig talt rigtig ked af det, for jeg har svært ved at genkende det Venstre, jeg gik til møder med sammen med min far og det Venstre, jeg har været politiker for i mange år. Jeg vil gerne være medlem af et parti, hvor vi bakker hinanden op, og hvor selvfølgelig kan være uenige - det skal der være plads til, siger hun til TV2 News.

14 af Venstres 98 lokalforeninger har i løbet af weekend offentligt erklæret, at de ønsker en anden formand for partiet. De betvivler, at Lars Løkke kan genoprette tilliden til partiet, siger flere af foreninger.

Inger Støjberg er blevet det offentlige ansigt for den del af Venstre, der stadig ønsker Lars Løkke som formand for partiet. Søndag måtte hun igen ud og sige, at hun synes, Lars Løkke er det bedste valg som formand for Venstre.

Hun erkender dog, at partiet står foran en enorm opgave uanset udfaldet af tirsdagens hovedbestyrelsesmøde, hvor Lars Løkkes skæbne bliver afgjort.

- Vi skal til at genopbygge Venstre, og det er et stort stykke arbejde. Men selvom vi skiftede formand er det ikke sådan, at alt bare er godt igen på onsdag, og så kan vi bare køre videre. der er et stort stykke arbejde med at genskabe tilliden hos vælgere og medlemmer, siger hun i TV Avisen.