ARKIVFOTO 2011 af Lars Løkke Rasmussen
ARKIVFOTO 2011 af Lars Løkke Rasmussen Foto: Keld Navntoft

Det var en tavs Lars Løkke Rasmussen, der onsdag morgen ankom til Statsministeriet for at drøfte Danmarks økonomiske udfordringer med statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Det var ikke mange ord tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde til pressen, da han klokken 09.00 onsdag morgen gik ind i Statsministeriet til et kaffemøde med nuværende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) om trepartsforhandlingerne.

Regeringen fremlagde tirsdag grundlaget for trepartsforhandlingerne med arbejdsmarkedets parter, og i dag er Folketingets partiledere inviteret til møde om forhandlingerne. Men Lars Løkke Rasmussen havde ikke mange ord med til de fremmødte journalister om sit syn på trepart.

SPØRGSMÅL: Hvad siger du til det udkast til kommissoriet, som regeringen har fremlagt?

- Jeg har ikke set noget udkast endnu, men jeg glæder mig til at komme ind og se, om kaffen smager lige så godt, som da jeg smagte på den sidste gang for otte måneder siden, sagde Lars Løkke Rasmussen.

SPØRGSMÅL: Vil I være med til at afskaffe helligdage?

Dette spørgsmål valgte Lars Løkke Rasmussen slet ikke at besvare. I stedet fortsatte han sin direkte gang ind i Statsministeriet.

Tirsdag var også Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, til et møde. Senere i dag skal resten af oppositionens partiledere til kaffemøde. Næste person er Pia Kjærsgaard (DF), og senere kommer også Lars Barfoed (K) og Anders Samuelsen (LA) til kaffe.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.