DF's værdiordfører, Pia Kjærsgaard, er blevet nægtet adgang fra det sociale netværk Facebook, efter hun har postet et kritisk indlæg om statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).
DF's værdiordfører, Pia Kjærsgaard, er blevet nægtet adgang fra det sociale netværk Facebook, efter hun har postet et kritisk indlæg om statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Foto: Jens Nørgaard Larsen

Se indlægget, der kostede adgang til det sociale medie her

DF's værdiordfører, Pia Kjærsgaard, er blevet nægtet adgang til det sociale netværk Facebook, efter hun har postet et kritisk indlæg om statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Dansk Folkepartis tidligere leder og nuværende værdiordfører Pia Kjærsgaard er blevet udelukket fra Facebook.

I et Facebook-indlæg postet tirsdag aften kaldte hun statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) for 'dum' og 'naiv' i sagen om den dramatiske narkoaktion i Aalbæk Havn søndag aften.

Kritikken faldt, fordi Helle Thorning-Schmidt nægtede at opgradere toldvæsenet i kølvandet på PET-aktion på havnen, der kostede en 49-årig nordmand livet.

Men ordene 'dum' og 'naiv' var for meget en eller anden, for Pia Kjærsgaard oplevede onsdag eftermiddag, at hendes Facebook-side var blevet midlertidigt blokeret, så hun ikke kunne poste indhold på Facebook de næste 24 timer.

'Dette er din anden advarsel for overtrædelse af Facebooks erklæring om rettigheder og ansvar,' lød beskeden i onsdag eftermiddag, fortæller Pia Kjærsgaard til bt.dk.

FB2

- Dem som sidder overordnet for Facebook bør gøre deres arbejde bedre, for en eller anden tosse kan jo udelukke en, så jeg ikke kan komme på min Facebook-side, siger hun.

Alle mulige andre kan skrive til mig på Facebook, uden at jeg har chance for at reagere, lyder det fra værdiordføreren.

- Jeg synes, at det er lidt latterligt. Jeg kan kun trække på skuldrene af det, men det er underligt. Især når jeg tænker på, at der af og til både kommer hadefulde beskeder og dødstrusler, at de så lukker min profil, når jeg skriver indlæg på den måde, siger hun.

Du kan se lidt af Pia Kjærsgaards kritik af Helle Thorning-Schmidt fra Facebook her:

DF's værdiordfører, Pia Kjærsgaard, er blevet nægtet adgang fra det sociale netværk Facebook, efter hun har postet et kritisk indlæg om statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Er det i orden, at Pia Kjærsgaards facebookprofil bliver lukket i 24 timer? Deltag i debatten herunder
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.