Det er ikke kun avisernes ledere, der onsdag langer voldsomt ud efter Liberal Alliance efter at partiet nu har vendt på en tallerken.
Også på de sociale medier er der kritik af Liberal Alliance fra særligt politiske modstandere - men også fra borgerlige politikere.
De reagerer på, at Liberal Alliance tirsdag aften meddelte, at partiet alligevel stemmer for finansloven ved tredjebehandlingen senere på ugen. Tidligere var det et ultimativt krav, at der skulle være indgået aftaler om skattelettelser og udlændingestramninger inden udgangen af denne uge. Hvis ikke aftalerne var på plads, ville partiet stemme imod sin egen finanslov.
En af kritikerne af Anders Samuelsens seneste hop ned fra træet er Konservativ Ungdoms formand, Andreas Weidinger, der fra nytår er medlem af Gentofte Kommunalbestyrelse for Det Konservative Folkeparti.
'Liberal Alliance er bygget på en løgn', skriver han på Facebook.
Over for BT uddyber Andreas Weidinger, at han er glad for, at Liberal Alliance nu er kommet til fornuft, men han mener, at partiet har opført sig uerfarent.
»Jeg håber, de er færdige med at opføre sig som et uerfarent oppositionsparti. Hele LAs eksistensberettigelse har været at kritisere Venstre og Konservative for ikke at være borgerlige nok. Nu har det har det jo så vist sig, at den eneste måde, LA adskiller sig fra Venstre og Konservative er ved at skabe sig i medierne, og dermed har de været meget værre end os, de kritiserer,« siger Andreas Weidinger.
Ifølge KU-formanden har Liberal Alliance skabt splittelse i den borgerlige blok - men det vil skade dem selv mest, mener han.
»Det her er ikke blevet et regeringsproblem, men et LA-problem. Nu skal de vise sig, at de kan finde ud af at være regeringsparti. Jeg tror, man bliver straffet i politik for at lyve, og Liberal Alliance har både løjet om deres eksistensberettigelse og om forhandlingsforløbet ved at påstå, at Dansk Folkeparti havde givet en garanti om at stemme for aftalerne«, siger Andreas Weidinger.
BT har forelagt Liberal Alliances politiske ordfører Christina Egelund kritikken, men hun har ikke ønsket at kommentere den.
Men også på de interne rækker er der kritik. Magnus Delov, der stillede op til Allerød Byråd for Liberal Alliance, er ikke imponeret.
'Kære Anders, husk nu hvad du sagde: 'Det er de fem procentpoint på topskatten - ellers er der ingen Venstre-regering',' skriver han og fortsætter med et råd til partiledelsen:
'I får et sidste tip med på vejen, hvis jeres vælgere og jeres kandidater ikke skal skuffes endnu en gang, så stem imod finansloven og gå ud af regering, snarest muligt. Jeg ønsker ikke et lige så skuffende kommunalvalg igen,' skriver han.
I Allerød gik Liberal Alliance en halv procent tilbage til 2,4 procent - og kom dermed ikke i byrådet.
På Twitter er der også gang i de kritiske kommentarer.
Mark Diasso, der arbejder hos kommunikationsfirmaet Operate, mener, at der er visse ligheder mellem Anders Samuelsen og 'komiske Ali'; tidligere informationsminister i Irak, Mohammed Saeed al-Sahhaf, der under invasionen af landet i 2003 hårdnakket fastholdt, at der overhovedet ikke var en invasion undervejs.
Information-journalisten Morten Frich mener at have luret Liberal Alliances forhandlingstaktik, der er forholdsvist simpel:
Tirsdag aften sendte finansminister Kristian Jensen (V) ros til sin kollega, udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) for sin præstation på pressemødet. Det bemærkede politisk kommentator David Trads.
'Finansministeren er en mand med stor humor,' skriver han.
Twitter-brugeren Klaus K sammenligner Liberal Alliance med discountkæden Fakta.
'LA - Den menneskelige Faktabutik. “Det tager kun 5 min at vælte en regering, men vi vil så gerne have ministerbilen lidt længere.'
Regeringspartierne har aftalt at forhandle videre om skattelettelser og udlændingestramninger efter nytår.