Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Nu slutter rejsen for Kristian Thuelsen Dahl i Dansk Folkeparti.

Det skriver han selv i et opslag på Facebook.

'Det har været en rigtig svær beslutning, for vi har i partiet haft en fantastisk rejse sammen. Fuld af gode oplevelser. Fuld af gode minder,' skriver han.

Han skriver, han i den sidste tid har tænkt, at der måtte være en vej ud af problemerne. At der i partiet  ville blive skabt mulighed for, at det kunne blive godt igen.

Men sådan skulle det ikke gå.

'Derimod er der et pres for, at jeg skal tage beslutningen om min fremtid nu. Det italesættes, at partiet først kan komme videre, når jeg er ude,' skriver han.

'Og hvis vurderingen er, at den nuværende ledelse ønsker, jeg skal melde mig ud, er det den rigtige beslutning for mig at tage.'

Selvom han kalder beslutningen 'smertelig', så bærer han alligevel ikke nag.

'Jeg kommer ikke til at kaste smuds’ på partiet eller personerne i det. Jeg vil i stedet tænke tilbage på alt det positive, der har været - og jeg vil opfordre alle andre til at gøre det samme. For selvom vi nok nu er vokset fra hinanden, skal vi alle bedst videre.'

Der har den seneste tid været uro i partiet, hvor fire folketingsmedlemmer har meldt sig ud, fordi de ikke kunne se sig selv i partiet længere. I den forbindelse har det også givet anledning til spekulationer om Kristian Thuelsen Dahls fremtid.

Blandt andet har partiets stifter Pia Kjærsgaard delt et opslag på Twitter med ordene 'Kristian Thuelsen Dahl er en tøsedreng.

Her gik han dog i rette med Pia Kjærsgaard, hvor han blandt andet skrev:

'Selvom de har valgt andre græsgange nu, kan man godt omtale hinanden med respekt og anerkende alt det gode, vi har haft sammen. Det samme gælder for min medstifter af DF – Pia Kjærsgaard.'

Andre læser også