Kasper Ravn Fredensborg siger, at man skal blive tilbage og kæmpe i stedet for at flygte. Jamen tror han virkelig, de her kvinder og børn flygter fra deres eget land uden grund? Nej, de flygter, fordi de ikke har andre muligheder.
Kasper Ravn Fredensborg siger, at man skal blive tilbage og kæmpe i stedet for at flygte. Jamen tror han virkelig, de her kvinder og børn flygter fra deres eget land uden grund? Nej, de flygter, fordi de ikke har andre muligheder. Foto: Thomas Lekfeldt

Naser Khader har kun hovedrysten og dyb, dyb undren til overs for Kasper Ravn Fredensborg, byrådsmedlem i Herning for Dansk Folkeparti, efter han har udtalt, at han ikke har ondt af de syriske bådflygtninge, som drukner på vej væk fra krigshandlingerne.

Som en kommentar til Naser Khaders blog, hvori Khader beskriver, hvordan et af hans syriske familiemedlemmer sammen med hundredvis af andre fra det borgerkrigshærgede land gennemlever et mareridt under flugt over Middelhavet, hvor bl.a. flere børn og en gravid kvinde dør undervejs, skriver Kasper Ravn Fredensborg:

- De kunne jo også bare lade være! Hvad er der galt med at blive i sit land og kæmpe for en bedre fremtid? Jeg har ikke ondt af de der drukner på den farefulde tur! Deres valg deres skæbne!, lyder kommentaren fra DF'eren, som overfor bt.dk slår fast, at han står ved sine udtalelser.

kasper

Naser Khader siger til bt.dk:

- Jeg synes, han er total hjernedød, når han ikke har den mindste sympati for eller empati med mennesker, der er i så forfærdelig situation, at de dør af det. At spædbørn og en gravid kvinde må dø af sult og tørst på en fiskekutter under en tur, der i stedet for at tage tre timer, som de forventer, i stedet kommer til at tage ti døgn.

- Kasper Ravn Fredensborg siger, at man skal blive tilbage og kæmpe i stedet for at flygte. Jamen tror han virkelig, de her kvinder og børn flygter fra deres eget land uden grund? Nej, de flygter, fordi de ikke har andre muligheder.

- Alle som kender mig ved, at jeg har en aversion overfor "falske" flygtninge. Men det er jo ikke det, der er tale om her. Det er folk, som virkelig er i nød.

- Når han mener, man bare skal blive og kæmpe, så vil jeg gerne spørge ham, om han mener, at jøderne som flygtede fra Hitler også skulle være blevet tilbage? Om de skulle være blevet tilbage og kæmpe videre i gaskamrene, lyder det retorisk fra Naser Khader.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.