Ny Alliances leder Naser Khader er gået til kamp mod ugebladet Se og Hør og dets chefredatør Henrik Qvortrup. I en artikel i morgen anklager ugebladet Se og Hør Khader for at have fået udført sort arbejde for 80.000 kr. i forbindelse med bygningen af et hegn og en port ved hans bolig i København. Er Khader i krise? Deltag i debatten her

- Jeg er målløs. Jeg føler mig, som om jeg står midt i en Kafka-proces. Jeg har dokumentation for, at alt er 'hvidt'. Jeg kunne ikke drømme om at benytte mig af sort arbejde, siger Naser Khader.

Sagen kommer frem på det værst tænkelige tidspunkt for Naser Khader, der er midt i sit livs vigtigste valgkamp for sit politiske 'barn' - Ny Alliance.

Khader hyrede i juli håndværkerfirmaet De Hellige Håndværkere og det er netop en anonym håndværker, der i Se og Hør fortæller, at han arbejdede sort for det pågældende firma.

Kræver det umulige
- De kræver det umulige af mig. Jeg kender ikke nogen, der går og kontrollerer deres håndværkere. De er slet ikke interesserede i fakta. De er kun interesserede i at tilsvine mig midt under valgkampen. Det er svinsk, siger Naser Khader.

B.T. er bl.a. i besiddelse af en faktura for arbejdet hos Naser Khader og Bente Dalsbæk på 78.513 kr. inklusive moms. Fakturaen er dateret 25. oktober 2007.

- Ja, den har jeg også fået pr. mail i dag (i går, red.) kl. 15. Den beviser ikke noget som helst, siger Se og Hørs chefredaktør Henrik Qvortrup, der bekræfter, at ugebladet udkommer i morgen med historien om Naser Khader.

Mislykket forsøg på at stoppe artiklen
Naser Khader har forgæves kontaktet Aller-koncernens direktør Bettina Aller for at få stoppet Se og Hørs artikel i morgen. Men overfor Khader afviser Bettina Aller at standse artiklen. B.T. er i besiddelse af en båndoptagelse af hendes afvisning. Den lyder sådan her:

- Ja, hej det er Bettina. Jeg ved, du suser rundt og har så travlt. Jeg har snakket med Henrik Qvortrup, og han er hverken til at hugge eller stikke i og er meget stædig omkring det. Han har lovet ikke at skrive grimt og skrive det fair, og han ville ringe mig op i morgen, når han havde skrevet det, så kan jeg jo prøve at ringe til dig, så øhhmmm, ja.....lad os prøve at snakkes ved.