Lyt til artiklen

Liberal blogger svarer igen: Naser kommer til at tabe en flaske whisky

Naser Khader raser på sin Facebook-profil mod den liberale blogger Jarl Cordua, der har skrevet, at der bliver ballade på det Konservative gruppemøde i dag.

- Ifølge medierne skal jeg til ballade-gruppemøde i dag, og at halvdelen af den konservative gruppe ikke blive genvalgt! Okay! skriver Khader

- 1. Jeg fatter ikke hvordan seriøse medier lader sig trække rundt i manegen af en total useriøs blogger, som er hovedkilden til historien, og som tager fejl i 11 ud af 10 gange.

- 2. Jeg troede det kun var i Mellemøsten, at man kendte valgresultatet, længe før vælgerne sætter deres kryds, skriver Naser Khader.

Jarl Cordua mener dog, at han har mere ret end Khader - og regner med snart at kunne skåle på det i single malt whisky betalt af Khader.

- Jeg har foreløbig haft ret i det meste af, hvad jeg har skrevet. Jeg har også skrevet, at Naser Khader ikke bliver genvalgt - og at han ikke bliver minister. Og det regner jeg også med at få ret i.

- Vi har væddet en flaske whisky om, at han skulle blive integrationsminister inden februar i år. Det var hans egen idé. Jeg vædder næsten aldrig. Men jeg regner helt sikkert med at vinde, siger Jarl Cordua.