Liberal Alliances værdipolitik passer bedre til Karen West frihedsværdier, og derfor er hun skiftet til partiet efter 26 år hos Socialdemokraterne.

Efter 26 år som medlem af Socialdemokraterne er den kendte rødstrømpe og medforfatter den første udgave af »Kvinde kend din krop« Karen West skiftet til Liberal Alliance.

På sin Facebook-profil skriver hun, at Liberal Alliances værdipolitik passer bedre til hendes frihedsværdier.

»Og nej, jeg er ikke enig i hele pakken, men det var jeg heller ikke med hele den socialdemokratiske pakke,« skriver Karen West og fortsætter:

»Jeg håber af hele mit hjerte, at alle vil se mig som de plejer, og at mine gamle partifæller ikke vender ansigtet bort, når vi mødes. Jeg er helt den samme og vil arbejde med de samme politiske mål. Friheden, frisindet og rummeligheden for alle, der vil, og hjælp til alle, der har behov.«

Karen Wests udmelding har resulteret i hundredvis af kommentarer, heriblandt fra Liberal Alliances formand, Anders Samuelsen (LA), der byder hende velkommen.

Andre toner kommer der fra Svend Pedersen, der for nylig blev ekskluderet fra Liberal Alliance.

»Man bliver smidt ud af Liberal Alliance, og straks melder socialdemokraterne sig ind. Slut med den liberale kamp, venner,« siger han.