Den 25-årige debattør og politiker Rasmus Brygger, der i en periode sad i Liberal Alliances hovedbestyrelse, meldte sig tirsdag ud af partiet. Det meddeler han på sin Facebook-profil:

»Da jeg meldte mig ind i partiet, da det stadig var ungt, var det på alle måder spækket mig liberale visioner - ikke kun på den økonomiske, men på alle områder. Og selvom jeg på flere områder nok var mere liberal end de fleste i partiet, så ville jeg gerne bruge tusindvis af timer på at støtte partiet. Fordi partiet, bevægede samfundet i en mere liberal retning. Men ligesom mange andre partier - og måske endda også i større omfang - er flere blevet betaget af nationalkonservative ideer, som jeg fra mit perspektiv ikke længere kan støtte op om,« forklarer han.

Rasmus Brygger understreger, at han ikke umiddelbart har haft let ved at tage beslutningen, men han lægger ikke skjul på, at han tilsyneladende er blevet presset ud:

»Jeg må være ærlig at sige, at jeg føler, at jeg svigter de i partiet, der er af samme overbevisning som jeg. Derfor er det heller ikke en beslutning jeg tager let. For hvor skal jeg som liberal gå hen, hvis der end ikke er plads til mig i Liberal Alliance? Men beslutningen er allerede taget for mig, efter partiets øverste ledelse gentagne gange har gjort det klart for mig, at jeg ikke længere er ønsket i partiet.«

Rasmus Brygger fortsætter som medlem af Liberal Alliances Ungdom, hvor han var formand i årene 2012-2014.