Joachim B. Olsen (LA) kalder det et demokratisk problem, at Socialdemokraterne har presset en S-politiker til at tegne overenskomst med 3F.
Joachim B. Olsen (LA) kalder det et demokratisk problem, at Socialdemokraterne har presset en S-politiker til at tegne overenskomst med 3F. Foto: Bjarke Bo Olsen

Det er hyklerisk og direkte ulækkert, at Socialdemokraterne i Vejle har presset en lokal restauratør i armene på 3F med trusler mod hans politiske liv.

Det mener Liberal Alliances arbejdsmarkedsordfører Joachim B. Olsen, der tidligere har beskyldt 3F for at bruge ’mafiametoder’ i den igangværende kamp mod en anden vejlensisk restaurant, Vejlegården.

- Manden har ikke brudt en eneste lov eller regel ved ikke at tegne overenskomst med 3F. Alligevel går man ind og truer med at ødelægge hans politiske karriere på det grundlag.

Det synes jeg ikke alene er ulækkert. Det er også et demokratisk problem, og det bekræfter kun det, jeg tidligere har sagt om mafiametoder, siger Joachim B. Olsen.

Socialdemokraterne og 3F i Vejle fastholdt presset på restauratør Martin Sikær Kristensen og Conrad Cafe på trods af, at medarbejderne ikke ønskede en overenskomst med 3F.

- Det viser jo, at de ikke bekymrer sig en fis om de ansatte og arbejderne.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.