Liberal Alliances Joahim B. Olsen lufter sin vrede over Margrethe Vestager.

Liberal Alliances kontroversielle kuglestøder Joachim B. Olsen har atter engang fået danskerne op i det røde felt. Denne gang over en knap så venlig hilsen til økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R)

- Så har alle de ineffektive og i forvejen møg forkælede snylter-kommuner fået endnu flere penge! Håber du får Caffe latten galt i halsen, Margrethe!

Sådan skriver Joachim B. Olsen på sin Facebook-profil onsdag aften. Hans vrede udsagn kommer efter, at regeringen og Enhedslisten tidligere på dagen blev enige om en kommune-aftale – en aftale som allerede er blevet døbt ’Robin Hood-aftalen’, da den tager penge fra de rige kommuner og giver til de fattige.

Margrethe Vestager

Og det er Joachim B. Olsen ikke tilfreds med.

- Der er i forvejen overudligning mellem de "fattige" og "rige" kommuner. Serviceniveauet er højere i de fattige kommuner end i de rige kommuner. Det er fuldstændigt absurd og uretfærdigt, skriver han på Facebook.

HVAD MENER DU OM 'ROBIN HOOD'-AFTALEN? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager har endnu ikke kommenteret Joachim B. Olsens udsagn på hverken Facebook eller Twitter. Tidligere på dagen udtrykte hun dog glæde over aftalen på begge de sociale medier.

- Aftale om justering af udligning med EL: mere rimelig social profil og 400 mill fra større byer til landområder. Glad!, skrev hun.

Mens Margrethe Vestager altså endnu ikke har faret til tasterne, så har Joachim B. Olsens udmelding i den grad fået danskere op fra stolene. Nogle er enige med Joachim B. Olsen, mens mange er forargede over kuglestøderens udmelding og sprog.

- Du kunne lige så godt sidde på en bodega og komme med de udmeldinger, du kommer med der, lyder det i en af kommentarerne på hans Facebook-side.

Joachim B. Olsen satte sig også i efteråret i fokus, da han kom med nogle yderst kontroversielle meninger om fattigdom. Det skabte en kæmpe debat med ham selv og SF'eren Özlem Cekic i hovedrollen.


Joachim B Olsen og Özlem Cecik på besøg hos fattig familie ny

HVAD MENER DU OM 'ROBIN HOOD'-AFTALEN? SKRIV DIN MENING I KOMMENTARFELTET HERUNDER


SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.