Ikke alle deler Inger Støjbergs forargelse over unge indvandrerdrenge. En af dem er hendes partifælle, Jens Rohde, som nu angriber hende på Facebook.

Venstres politiske ordfører Inger Støjbeerg skabte stor virak, da hun tirsdag aften efter et biografbesøg skældte ud på unge indvandredrenge på Facebook.

Under overskriften »Hvornår lærer I at opføre jer ordentligt?« luftede hun sin utilfredshed med en gruppe drenge, som ødelagde hendes biograftur med snak, spark i stolen og kasten med slik.

Opdateringen affødte et væld af kommentarer. Mange syntes, at Støjberg generaliserede for groft og skar alle indvandrere over en kam. Og lige så mange var enige med hende og hilste hendes indspark velkomment.

LÆS OGSÅ:

En af dem, som tilsyneladende var mindre begejstret for Støjbergs angreb, er partifællen Jens Rohde.

På sin profil på Facebook langer han onsdag aften kraftigt ud efter sin politiske ordfører og opfordrer hende til at gribe i egen barm.

»Og hvis Danmark ikke vinder melodi grand prix i år, skyldes det sikkert også et generelt udlændinge problem......
Hvis man gerne vil, at andre skal behandle andre, som de selv gerne vil behandles, kan man jo begynde med sig selv og undlade at benytte enhver lejlighed til gennem generaliseringer at forpeste kommunikationen og marginalisere de mennesker, man forlanger skal undlade at marginalisere sig selv,« skriver Jens Rohde.

LÆS OGSÅ:

bt.dk forsøgte onsdag aften at få fat i Jens Rohde, men det har desværre ikke været muligt.

Tidligere onsdag var også Venstremanden Kåre Traberg Smidt ude og kritisere Støjbergs udfald mod indvandrere og flygtninge. Folketingskandidaten blev så vred over hendes opdatering, at han opfordrede hende til at melde sig ind i Dansk Folkeparti.