Danskerne kender hende bedst som den passionerede unge formand for Kristendemokraterne, der var med til at fæstne partiet i landets bevidsthed i forbindelse med valget sidste år.

Isabella Arendt har dog ikke altid haft nemt ved alting trods sin politiske tæft. Hun fortæller nu om en hård tid i gymnasiet.

»Mine forældre var der for mig, men det er ikke altid godt nok, når man er teenager. Min bedstemor elskede mig, som kun en bedstemor kan gøre, fordi hun ikke skulle opdrage mig. Jeg var blevet meget tidligt voksen og involveret i politik, og jeg skulle forholde mig til store ting som budgetter, personangreb og den slags,« fortæller formanden til bladet Hendes Verden.

Hun afslører, at hendes bedstemor hjalp hende, mens hun kæmpede med at føle sig alene igennem gymnasiet,

»Jeg havde ikke mange venner, for jeg syntes, det sociale var svært. Min bedstemor lod mig være barn. Hos hende kunne jeg sidde som 20-årig og spille brætspil og se tegnefilm,« lyder det.

Isabella Arendt er i dag gift med Caspar Vlasman, som ligesom bedstemoren er en stor støtte for hende.

Hun brød for alvor igennem, da hun trådte i stedet for Kristendemokraternes daværende formand Stig Grenov i en partilederdebat på TV 2.

Her kårede blandt andet B.T.s politiske kommentator Søs Marie Serup den unge kvinde til at være vinder af debatten.

Kristendemokrsterne fik flere stemmer, end de havde fået ved de foregående valg, men måtte se sig ude af kampen om pladser i Folketinget i 2019.

Det var kun 190 stemmer, som holdt partiet fra at få en plads.

Formand Isabella Arendt er født i Fredericia, men bor i dag i København.

Under valgkampen fik politikeren kaldenavnet 'vikaren fra himlen', og hun kunne oktober samme år bryste sig af at være blevet valgt af sine partiffæller som officiel formand.