Venstres integrationsminister Inger Støjberg er ikke længere kærester med den livvagt, som hun mødte på Christiansborg. Det oplyser hun i en sms til Ekstra Bladet.

Kærligheden er brast for Venstres integrationsminister Inger Støjberg. Hun havde ellers gennem de seneste år dannet par med livvagten Claus Jakobsen, der blandt andre våger over kronprins Frederik. Parret havde mødt hinanden på gangene  på Christiansborg – et match, der nærmest ledte tankerne hen på den ikoniske Whitney Houston-film 'Bodyguard'.

Inger Støjberg og Claus Jakobsen har kendt hinanden siden barndommen, da Claus Jakobsen havde gået en klasse over Inger Støjberg i politikerens fødeby Hjerk i Nordjylland.

Amorinerne begyndte dog tilsyneladende først at blomstre på Christiansborg, hvor parret altså genfandt hinanden og lykken sammen.

Men nu er romantikken slut. Parret er ikke længere sammen. Det oplyser integrationsministeren i en sms til Ekstra Bladet:

'Jeg kan bekræfte, at Claus og jeg ikke længere er sammen, og ikke har været det i nogle måneder. Der er i øvrigt ikke andre inde i billedet. Derudover har jeg ingen kommentarer,' skriver hun.

Inger Støjberg har ingen børn, mens Claus Jakobsen har to fra et tidligere forhold, som Inger Støjberg tidligere i et interview med BT har fortalt, at hun var blevet glad for.

»Det er nu gået op for mig, hvor berigende børn er. Det har jeg været længe om at indse. Claus’ børn på otte og 12 år har en alder, hvor det er sjovt, og man kan lave rigtig mange ting. Det er jeg meget taknemmelig over,« fortalte 42-årige Inger Støjberg til BT i april 2015.

Her fortalte hun også, at hun meget gerne selv vil have børn, men at det ind til videre ’ikke er faldet sådan ud. Desværre.’

Inger Støjberg blev i 2012 skilt fra sin tidligere mand, Jesper Beinov, som hun havde været gift med i seks år.

Claus Jakobsen og Inger Støjberg boede ikke sammen, mens de var kærester. Selv om de begge kom fra Nordjylland, så bor Claus Jakobsen på Sjælland, mens Inger Støjberg holder fast i det jyske og bor i en villa i Hadsund.