Lyt til artiklen

Johanne Schmidt-Nielsen er ikke den eneste fra Enhedslisten, der har bugt millioner på sin bopæl. Hendes partifælle, den nuværende politiske ordfører for partiet, Pernille Skipper købte ifølge Se og Hør i sommer en kvistlejlighed til 3.725.000 kroner med sin mand, DR-journalisten Oliver Routhe Skov.

Parret købte den 97 kvadratmeter store lejlighed på Nørrebro efter at have fået et nedslag i prisen på 270.000 kroner.

Ifølge Se og Hør kunne de to lægge omkring en million af prisen kontant, og de havde derfor kun behov for at låne 2.877.000 kroner i kreditforeningen.

Kvistlejligheden ligger på femte sal og er udstyret med hems, hanebjælker, skrå vægge og udsigt over Assistens Kirkegård.

Onsdag kom det frem, at Johanne Schmidt-Nielsen med sin kæreste havde købt et hus til 6,4 millioner kroner, og mange fandt det underholdende at socialisten nu skulle være villa-ejer. Læs mere om det her.

Pernille Skipper og Oliver Routhe Skov blev gift ved en privat begivenhed sidste år, og bekræftede vielsen i april i år.

I maj i år overtog Pernille Skipper hvervet som politisk ordfører for Enhedslisten efter Johanne Schmidt-Nielsen.

Pernille Skipper fik ved folketingsvalget  i 2015 11.120 personlige stemmer. Det skete vel at mærke i Fyns Storkreds, hvor Enhedslisten ikke står så stærkt som på partiets "hjemmebane" i Københavns Storkreds, hvor Johanne Schmidt-Nielsen var opstillet og fik 40.425 personlige stemmer.