Den Radikale Zenia Stampe og forfatteren Henrik Dahl er nu gerådet ud i et veritabelt skænderi på Facebook efter at Zenia Stampe har sagt, at voldsmændene i Vollsmose har 'lært volden i Danmark'.

Henrik Dahl kalder Zenia Stampe en 'bimbo'.

Hun føler sig til gengæld hævet over at titulere ham 'en mandschauvinistisk nar', meddeler hun.

'Zenia Stampe er fantastisk, og jeg er vild med hende. Seriøst. En morsommere karakter kunne ingen manuskriptforfatter optænke til en politisk serie: Den Socialkonstruktivistiske, Relativistiske, Politisk Korrekte Bimbo. Hun ville blive en mega stjerne,' skriver Henrik Dahl på Facebook.

LÆS OGSÅ:

'Henrik Dahl kalder mig en "bimbo" på Facebook. Vist nok fordi jeg tillader mig at påpege, at mange af bøllerne fra skadestueballaden i forgårs er født og opvokset i Danmark, og derfor dårligt kan kaldes udanske. Nu er jeg en høflig og sød pige, så jeg vil ikke kalde Henrik Dahl for en mandschauvenistisk nar. Bare spørge - med undrende blå øjne - hvordan man ville reagere, hvis en arabisk mand brugte den type retorik i en politisk debat? Er Henrik Dahls sprogbrug særligt dansk?' skriver Zenia Stampe.

Henrik Dahls udfald var en reaktion på Zenia Stampes kommentar til Vollsmose-balladen. Den lød sådan:

- Løsningen er jo ikke at sige til folk, der er født og opvokset i Danmark: 'Skrid hjem, hvor I kommer fra'. De har måske aldrig sat deres ben i det hjemland, og derfor kan man heller ikke tørre ansvaret af på det hjemland. Den her voldskultur, den er altså vokset frem i Danmark. Og derfor er det os, der må tage ansvar for det, sige Zenia Stampe.

Henrik Dahl har tidligere vakt opmærksomhed ved at skrive i en bog, at statsminister Helle Thorning-Schmidt er 'en blank person'.