Henriette Kjær er som sunket i jorden, siden det kom frem, at hendes samlever, Erik Skov Pedersen, var anholdt for bedrageri. Et omfattende bedrageri, som han indtil videre har tilstået store dele af.

B.T. har forsøgt at kontakte alle, der kunne tænkes at vide noget om Henriette Kjær og hendes tilstand lige nu, hvor det hele synes umuligt at overskue. Men der er lukket alle steder.

- Nej, jeg har ikke hørt noget som helst. Jeg taler med hende jævnligt, men har intet hørt i de sidste dage, siger Jytte Kjær, som er Henriette Kjærs stedmor, da hun var gift med politikerens far indtil hans død i 2004. Også søsteren Helene er tavs. Faktisk lagde hun røret på, da B.T. ringede.

Farvel, ingen kommentarer

B.T. ringede også til et andet familiemedlem, Louise Kjær, der besvarede opkaldet, men blot sagde 'farvel' og afbrød, da det stod hende klart, at der var en journalist i røret.

B.T. har forsøgt at kontakte folketingsgruppen for Det Konservative Folkeparti, men uden held. Opkaldene blev ikke besvaret hos andre end Mike Legarth og Rasmus Jarlov.

Begge gentog flere gange, at de ikke havde nogen kommentarer. Uanset spørgsmålet.

Der ser heller ikke ud til at være nogen hjemme i Henriette Kjær og Erik Skov Pedersens hus på Hyrdevej i Hellerup.

Der blev ikke svaret på adressen i går, men de blomster, som en ukendt person havde stillet foran hoveddøren lørdag, var væk.