Så har Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock fået udfyldt selvangivelse for 2009. Tidligere i dag modtog Skat Kinnocks skatteoplysninger.

Det var dog en medarbejder fra Helle Thorning-Schmidts skatterådgivningsfirma Revitax, som tidligere torsdag mødte op hos Skat med Stephen Kinnocks selvangivelse for sidste år.

- En af mine medarbejdere har været forbi Skats kontor på Sluseholmen i København for at aflevere selvangivelsen. Eller det vil sige - det håber jeg da. Han er i hvert fald sendt af sted, og da de lukker klokken 17, skulle den gerne være afleveret nu, siger Helle Thorning-Schmidts rådgiver og administrerende direktør i Revitax, cand. jur. Frode Holm.

Sidste år betalte Stephen Kinnock udelukkende skat i Schweiz, hvor han arbejder. Men efter B.T.s afdækning af britens skatteforhold meddelte Helle Thorning-Schmidt i går, at Kinnock også vil betale skat i Danmark for 2009.

Har du hjulpet Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock med at udfylde selvangivelsen, Frode Holm?

- Jeg tror ikke, at du skal regne med, at Helle (Thorning-Schmidt, red.) indleverer en selvangivelse uden at jeg har været inde over, siger han.

Ifølge Frode Holm var Stephen Kinnock selv ude af stand til at aflevere sin selvangivelse, da han - som han gør i størstedelen af ugen - befinder sig i udlandet.