Små skilte i Føtex i Sønderborg, hvor gode tilbud er skrevet på arabisk, skaber nu også politisk ballade. Selv mener Føtex, at skiltene er udtryk for »sund fornuft«, men man er blevet hvirvlet ind i en dansk valgkamp, der netop er begyndt.

Pressechef Mads Grand, Dansk Supermarked;

»Fra nu af og frem til statsministeren trykker på valgknappen, vil alt blive skrevet ind i valgkampen. Selv et lille skilt i tekstilafdelingen i Føtex i Sønderborg.«

Læs også:

Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti siger, at han vil boykotte Føtex, som »begår knæfald for muslimer«. Øzlem Cecik fra SF opforder til gengæld folk til at »gå shop-amok« i Føtex. Hun spørger, om det er knæfald for kommunismen, når Magasin sætter skilte op på russisk og kinesisk for at tiltrække kunder fra Rusland og Kina.

Læs også:

»Det er simpelthen noget, butikken gør for at hjælpe de mange kunder fra et asylcenter lige ved siden af butikken - og for at hjælpe personalet, der måtte bruge meget tid på at forklare asylansøgerne, at der var 40 pct. rabat på alle tekstiler,« siger Mads Grand.

Men er du utilfreds med, at et folketingsmedlem vil boykotte Føtex i protest?

»Jeg siger bare at alt bliver skrevet ind i en valgkamp, men at det vi foretager os, er sund fornuft,« siger Mads Grand.