Asylansøgere i Danmark, der krænker uskyldige kvinder med berøringer og tilbud om sex, skal smides ud af landet omgående.

Det mener Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Martin Henriksen, der reagerer på historierne om, at flere jyske diskoteksejere oplever, at flygtninge og asylansøgere antaster kvindelige gæster.

»Hvis en asylansøger ikke kan finde ud af, hvordan man skal opføre sig i Danmark, ja så skal behandlingen af ansøgningen straks stoppes og vedkommende udsendes. For kvinder skal kunne gå i fred i Danmark, og det skal asylansøgere respektere. De må styre sig og droppe deres ubehagelige kvindesyn,« siger Martin Henriksen.

Har du oplevet at blive krænket i det danske natteliv? Skriv til BT på 1929@bt.dk

For godt et døgn siden kom det frem, at der i Thisted i Nordvestjylland er flere kvinder, der har følt sig forulempet af byens flygtninge i nattelivet. Onsdag fortalte diskoteksejere fra Sønderborg og Haderslev i Sønderjylland, at de har oplevet flygtninge, der gramser på piger, efter de har sagt stop, eller hiver fat i deres tøj.

Historierne har medført, at Martin Henriksen vil rette henvendelse til integrationsminister Inger Støjberg:

»Vi beder hende stramme udvisningsreglerne og asylreglerne, således at der bliver mulighed for at stoppe sagsbehandlingen og afvise ansøgningen om asyl, såfremt en asylansøgere tages på fersk gerning, eller såfremt der falder dom om krænkelser af en eller flere kvinder,« siger Martin Henriksen og fortsætter:

»Hvis regeringen ikke vil udvise dem, så mener jeg, at de pågældende personer bør frihedsberøves indtil de kan udvises. De bør ikke gå frit omkring,« siger udlændingeordføreren.

Socialdemokraterne har meldt ud, at vejen frem er uddannelse i seksuel moral, så flygtningene ved, hvordan de skal opføre sig over for danske kvinder.

»Når man nu alligevel sidder i et asylcenter, så giver det god mening, at man får en introduktion til vores seksualmoral. Helt basale regler, som vi kender, fordi vi er født her, men som man skal have læst og påskrevet, når man kommer hertil,« siger Trine Bramsen til Ritzau.

Historierne fra de jyske byer kommer i kølvandet på de omfattende sexovergreb, som blev begået på banegårdspladsen i Köln nytårsaften. På pladsen var mindst 1.000 mænd af anden etnisk herkomst end tysk samlet. Britiske BBC skrev tirsdag, at det lokale politi har modtaget 553 anmeldelser efter episoderne. 45 procent af sagerne handler om seksuelle overgreb.