Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Gitte Simoni, der sidder i Roskilde Byråd og regionsrådet i Region Sjælland, har her til morgen skrevet til partiformand og partisekretær Jens Vornøe og bekendtgjort, at hun melder sig ud omgående.

Det oplyser hun til Sjællandske Medier, herunder SN.dk.

- Det at være i et parti er som at være i et parforhold. Det seneste år har været et rigtigt dårligt et af slagsen. Man bliver lidt for længe og forsøger at redde det, selv om det går rigtig dårligt. Set i bakspejlet skulle jeg nok være gået for et halvt år siden. Det ville have sparet mig og min familie for rigtig meget, siger Gitte Simoni til SN.dk

Hun vælger indtil videre at fortsætte i både byråd og regionsråd som løsgænger. Hun har endnu ikke taget stilling til sin politiske fremtid, og om hun eventuelt kan finde et nyt hjem i et andet parti.

- Jeg brænder stadigvæk for politik. I regionen vil jeg stadig kæmpe for et sundhedsvæsen, der fungerer for borgerne, selv om de har langt til sygehuset, for kortere ventetider på høreapparater og de socialt udsatte. Og så vil jeg bruge en god rum tid til at finde ud af, hvad fremtiden skal bringe politisk, siger Gitte Simoni.

Andre læser også