Både Dagbladet Information og Børsens lederskribent Christopher Arzrouni er nu fremme med personlige analyser, der peger på handels-og udviklingsminister, Mogens Jensen (S) som forfatter til bogen 'Den Hemmelige Socialdemokrat'.

- Jeg er enig med Informations David Rehling i at tippe på udviklingsminister Mogens Jensen som forfatteren. Mit gæt bygger på følgende: For det første bliver Jensens politiske og personlige baggrund omtalt under 'mig bekendt', ulig de andre anekdoter For det andet kræver fortællestilen, at man har historisk fornemmelse og kan sætte sig ind i andre menneskers univers, skriver Christopher Arzrouni i dagens analyse i Børsen.

Men handels-og udviklingsminister, Mogens Jensen har ikke ønsket at stille op til interview. Men han afviser onsdag middag på Facebook at være den anonyme forfatter:

- Gættelegen om den anonyme forfatter er gået i selvsving, men mit gode humør forhindrer mig i at blive bedrøvet over ellers fine journalisters skæve spekulationer.

- Så vi tager den fra den lyse side: Tak for de mange rosende skudsmål om mine evner som skribent, mit lune som salig Erling Olsens, mit entertainer-gen, min insiderviden og hvad der ellers skulle kvalificere mig til at være hemmelig socialdemokrat.

- Det var tilsyneladende ikke nok med en afvisning i søndagens Politiken, så hermed én gang til for Prins Knud: Jeg er en loyal og aldeles uhemmelig socialdemokrat. Jeg er faktisk en stolt, glad og begejstret socialdemokrat. Stolt af vores projekt og stolt at vores resultater. Glad for mine kolleger i folketingsgruppe og ministerium. Begejstret over mine nye opgaver og over et Danmark, der stødt og roligt går lysere tider i møde med en fokuseret og robust statsminister ved roret.

- Og skulle vi så tale politik igen?, skriver Mogens Jensen.