(Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013)
(Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2013) Foto: Torkil Adsersen
Lars Løkke Rasmussens spindoktor, Mikael Børsting stopper, skriver Venstre i en pressemeddelelse.

Der har længe svirret med rygter på Borgen om, at Lars Løkke Rasmussens spindoktor var på vej ud.

Rygterne begyndte med GGGI-sagen, hvor Mikael Børsting ikke var tilstede under det maraton-pressemøde, hvor Lars Løkke Rasmussen fremlagde sine bilag.

Venstre forklarer spindoktorens afgang med, at Mikael Børsting har søgt nye udfordringer:

Mikael Børsting starter den 1. marts som public affairs direktør i Skandinaviens største partnerejede kommunikationsbureau, Geelmuyden Kiese.

- Det har været en fornøjelse at arbejde tæt sammen med Lars Løkke Rasmussen og resten af Venstres ledelse og ansatte. Fra top til bund er Venstre Danmarks mest professionelle parti. Selv efter ti år ved magten fik Venstre fremgang ved det seneste folketingsvalg, og sidenhen har partiet udbygget positionen som Danmarks største parti. Det er en imponerende bedrift, som skyldes professionalisme, benhårdt arbejde, godt lederskab og en solid politisk fortælling. Det er jeg stolt over at have været en del af, siger Mikael Børsting.

Mikael Børsting kom til Venstre som Christiansborg-reporter for Politiken i marts 2010 og har sidenhen været ansat både i Statsministeriet og Venstre som særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen.

- Mikael er dygtig og dedikeret med en stærk politisk analyse. Jeg vil gerne sige tak til Mikael for et godt og tæt samarbejde, som jeg har sat meget stor pris på. Jeg ønsker Mikael held og lykke med sit nye arbejde, siger Lars Løkke Rasmussen.

Det er endnu uvist, hvem der skal afløse ham på posten.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.