SF landsmøde lørdag den 14. maj 2011 i Falkoner Centret på Frederiksberg. Formand, Villy Søvndal taler til SF landsmøde. (Foto: Bjarke Bo Olsen/Scanpix 2011)
SF landsmøde lørdag den 14. maj 2011 i Falkoner Centret på Frederiksberg. Formand, Villy Søvndal taler til SF landsmøde. (Foto: Bjarke Bo Olsen/Scanpix 2011) Foto: Bjarke Bo Olsen

Villy Søvndal og resten af SF skylder toldere en undskyldning, efter at han på sit landsmøde kaldte "toldere for tykke."

Det mener den konservative folketingskandidat Henrik Sørensen.

Med sin udtalelse om "fire tykke toldere" gør Villy Søvndal grin med både de ansatte i SKAT og tykke mennesker generelt, siger Henrik Sørensen, der selv er ansat i SKAT.

Villy Søvndal
Læs også:


- Han får os til at fremstå nogle medarbejdere, som fordi vi er tykke, er dårlige til at løse vores arbejdsopgaver, siger Henrik Sørensen, der mener, at Villy Søvndal underkender alt det gode arbejde, som de ansatte i SKAT dagligt gør med at opdage smugleri og skattesnyd.

til f bm f SF's landsmøde

Villy Søvndal og Socialistisk Folkeparti kan være enige eller uenige i de to aftaler om henholdsvis en styrket grænsekontrol og en reform af efterlønsordningen, men partiet skal ikke gøre sig morsomme på bekostning af de ansatte i SKAT, siger Henrik Sørensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.