Vært på TV Avisen Mette Walsted Vestergaard skærmer Venstres skandaleramte spindoktor fra kritiske spørgsmål fra pressen.

Venstres kommunikationskonsulent Ditte Okman mødte onsdag op på Christiansborg for at sige undskyld til en ansat, som Venstre-spindoktoren tidligere på ugen angreb hårdt på Facebook.

Spindoktoren beskrev den Christiansborg-ansatte som "fucked up medicineret psykisk syg"og sagde, at vedkommende "helt hæmningsløst hælder ud af sit triste lorteliv over enhver kunde". Okman sluttede svadaen af med at konkludere: - Har lyst til at kvæle hende langsomt.

Onsdag valgte Okman at undskylde med en buket blomster over for Christiansborg-medarbejderen, og hun var ifølge Jyllands-Posten ledsaget af Mette Walsted Vestergaard, studievært på TV Avisen.

Og DR-værten brugte sine kræfter på at beskytte sin veninde mod kritiske spørgsmål fra TV2 og Jyllands-Posten.

- I filmer hende ikke. Man slår ikke på folk, som ligger ned. Det gør I bare ikke, lød det ifølge Jyllands-Posten fra DR's Mette Walsted Vestergaard.

TV Avisens chef, Naja Nielsen, finder det helt i orden, at en profileret DR-vært bruger sin tid på at hindre journalister i at stille spørgsmål til Venstres pressemedarbejder.

- Mette Walsted Vestergaard har fortalt mig, at hun er privat ven med Ditte Okman, og at hun ikke har noget med sagen at gøre, siger Naja Nielsen.

/ritzau/
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.