Interviewet har fået stor opmærksomhed på de sociale medier, efter det blev vist søndag aften på DR 2.
Interviewet har fået stor opmærksomhed på de sociale medier, efter det blev vist søndag aften på DR 2.

DR er yderst uforstående over for den kritik, Socialdemokraterne har fyret af mod DR-vært Clement Kjersgaard i kølvandet på det omstridte interview med S-formand Mette Frederiksen i talkshowet ’Vi ses hos Clement’.

Clement Kjersgaard mente, at S-formanden gentagne gange svarede udenom, da han forsøgte at få svar på partiets holdning i flygtningepolitikken. Derfor gentog den garvede DR-vært sine spørgsmål på Facebook i håb om, at Socialdemokraterne nu ville bide til bolle.

Collage

»Journalisten skal bide sig fast, og det er Clement Kjersgaard god til. Det er selvfølgelig op til Mette Frederiksen at svare, som hun vil. Men når man stiller op til valg, så må man kunne tåle at blive målt og vejet og holdt op på sin politik,« siger redaktionschef i DR, Judith Skriver.

Clement Kjersgaard fører ikke politisk kampagne mod partiet, selvom Morten Bødskov og andre topsocialdemokrater mener det, lyder det fra redaktionschefen.

Collage

»Jeg kan simpelthen ikke forstå kritikken. Når der ikke bliver svaret på spørgsmålene, er det meget naturligt, at værten bliver ved med at spørge,« siger hun.

DR-chefen mener ikke, at det er et problem for Danmarks Radio, at en af deres værter anklages for at drive politisk virksomhed. Judith Skriver vil nemlig  gå meget langt for at forsvare sine medarbejdere.

Clement Mette F2

»Hvis Clement Kjersgaard stiller op til valg eller bliver politisk på anden måde, så er det en anden sag. Men der er ikke noget i det, han skrevet på Facebook, som er politisk,« slår Judith Skriver fast.

Clement Mette F2

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.