Filmen, som skal vises til indvandringsprøven for udlændinge, mangler bare bryster, mener DF. Khader advarer mod, at det blot vil tiltrække fundamentalister!

Der kommer nu et par bare bryster mellem Dansk Folkeparti og de Konservative i udlændingepolitikken.

Efter at Dansks Folkepartis integrationsordfører, Peter Skaarup, har kritiseret den nye Danmarksfilm - som efter planen skal vises til indvandringsprøven for alle udlændinge, der gerne vil hertil - for at mangle bare bryster, svarer De Konservatives integrationsordfører, Naser Khader, igen: Topløse piger på en dansk badestrand vil nemlig ikke være med til at vise det danske frisind og skræmme ekstremister væk.

- Bare bryster er da IKKE et værn mod fundamentalisme, skriver Naser Khader på sin Facebook-side.

- Tværtimod! Fundamentalisterne er så sexfikseret, at bare bryster vil medføre, at de vil vælte ind over grænsen. Måske skulle man prøve med bare grise og svin! Det vil holde fundamentalisterne langt væk... :-)

Peter Skaarup har forklaret, at de viser den nøgne sandhed i Holland - hvor de har lavet en lignende film - om, hvad der kan forekomme på en badestrand.

- Der er selvfølgelig meget andet, der viser, hvad det vil sige at være dansk, og jeg er sikker på, at det skal instruktøren nok have fanget. Men jeg vil da sige, at kan man ikke tåle at se et par bare danske bryster, så skal man nok slet ikke tage hertil, forklarer integrationsordføreren til berlingske.dk.

Til gengæld ønsker Peter Skaarup ikke at "lege instruktør" da han bliver spurgt til, om der også bør være danske mænd i bare overkrop i filmen.

/ritzau/