Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt er uforvarende blevet sat i en frastødende kontekst.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Lørdags Avisen i Køge bragte i weekenden en annonce-brøler af dimensioner. Dansk Folkepartis lokalafdeling skulle gøre opmærksom på, at europaparlamentsmedlemmet Morten Messerschmidt gæstede de lokale DF'ere på Faxe Vandrehjem.

Køge Lokalforening ønskede i annoncen alle et godt og lykkebringende nytår, adressen på vandrehjemmet var korrekt, datoen var godt nok forkert, men det var dog på ingen måde den største bommert i den beskedne annonce på side 14.

LÆS OGSÅ
:

Lokalforenings-formand Anne Nielsen havde været for hurtig på tasterne og taget et forkert DF-logo - sandsynligvis efter en hurtig tur på søgemaskinen Google. Derved blev annoncen prydet med en hagekors-lignende variant af partiets logo med dannebrogs-flag.

- Det er en dybt beklagelig fejl, siger en ærgerlig Carl Christian Ebbesen, der er organisatorisk næstformand i Dansk Folkeparti.

- Jeg har indskærpet meget bestemt overfor formanden, at det altid er partiets officielle logo, der skal bruges. Hun har beklaget og er dybt ulykkelig over fejlen, fortæller han.

Morten Messerschmidt sidder på et fly, hvorfor det ikke har været muligt at spørge ham om, hvad han synes om at blive fremhævet på en annonce med et hagekors-logo.

LÆS OGSÅ
:

Det har ikke været muligt at få fat i lokalformanden, men hun beklager fejlen overfor Køge News:

- Det er en dybt beklagelig fejl som jeg undskylder, siger Anne Nielsen, lokalformand for DF i Køge, til KoegeNews.dk.

- Fejl kan ske. Også fejl der ikke må ske. Hvis jeg kunne gøre det om, ville jeg gøre det. Jeg har ikke været opmærksom på, at der kunne drages forkerte sammenligninger. Jeg er virkelig ked af det, lyder det fra lokalformanden.

Logoet, der fejlagtigt blev brugt, stammer fra en privat venstreorienteret blog, hvor det er blevet lavet som en spøg.

Dansk Folkeparti synes ikke, det er sjovt lige nu. Det gør derimod Ole Wolf, der lavede logoet for flere år siden.

- Det er komisk. Min umiddelbare reaktion var, at der må være nogen, der tager gas på dem. Så dumme er de forhåbentligt ikke. Men omvendt, hvis de virkelig vil sende det signal, så er jeg da ikke helt utilbøjelig til at give dem ret, siger Ole Wolf, der beskriver sig selv som tilhørende 'den pragmatiske fløj af Enhedslisten', til Sjællandskes hjemmeside sn.dk.