Skattedirektør Erling Andersen har for 11 dage siden skrevet et notat om, at han har en fortid som DSU-formand og har stillet op til kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne for 30 år siden.

Dansk Folkepartis gruppeformand Kristian Thulesen Dahl mener, at Erling Andersen selv er med til at give hans S-fortid betydning ved at skrive et notat, og derfor kunne han have lagt den frem tidligere.
 
LÆS OGSÅ:

- Det er nyt for mig, at skattedirektøren har Socialdemokratisk fortid. Jeg vil understege, at jeg ikke har grund til at anfægte hans professionalisme som skattedirektør, men jeg må bare konstatere, at han åbenbart selv mener, at hans partipolitiske fortid har så stor relevans, at han har skrevet et notat. Man kan da godt sige, at han har haft lejlighed til at oplyse om hans S-fortid i den redegørelse han har afleveret i slutningen af november, men har altså selv siddet med notatet ind til nu, siger han.Kristian Thulesen Dahl mener, at oplysningen om skattedirektørens S-fortid sammen med torsdagens afsløring om, at daværende stabschef hos Socialdemokraterne Bjarne Corydon forsøgte at påvirke Erling Andersen til at dementere nogen ubekræftede rygter, understreger vigtigheden af, at den kommende undersøgelseskommission skal have helt frie tøjler.

LÆS OGSÅ: 

- Vi er som sådan tilfredse med det oplæg til undersøgelseskommissionen, som justitsministeren har afleveret. Men jeg vil understege, at det skal gøres helt klart for de kommende undersøgere, at de har helt frie muligheder for at kunne trække på alle oplysninger i Skat København.  

Venstres Kristian Jensen har ingen kommentarer til Erling Andersen fortid.

Andre læser også