I løbet af natten til søndag har 50 aktivister sat klovnenæser på 5000 valgplakater i København. Det vil folketingskandidat for Liberal Alliance Lars Dueholm ikke finde sig i.

- Man kunne selvfølgelig godt bare kalde det sjov og ballade, men når man sætter så mange op, så er det altså ikke for sjovt, lyder det fra Lars Dueholm.

Lars Dueholm kalder det ødelæggende og senere på dagen, vil han melde aktivisterne til politiet.

- Jeg vil bede politiet finde ud af, hvem det er der står bag hærværket og sørge for, at det ikke sker ved næste valg. Jeg synes også, jeg skylder mine frivillige det. Vi brugte tre dage på at sætte valgplakater op, og selvom vi var heldige med vejret, så bliver det altså hårdt arbejde i længden.I en mail til bt.dk skriver aktivisterne, der kalder sig 'Aktion blå klovn vs rød klovn' at:

- Valgkampen bliver mere og mere latterlig og krampagtig for hvert valg. Rød blok og blå blok vil grundlæggende det samme - forgylde sig selv og skide på os almindelige mennesker.

 


Det ser Lars Dueholm som udtryk for en udemokratisk tankegang.

- For mig ser det ud til at være sprunget ud af det autonome miljø. Jeg synes, det er for dårligt, at man ikke kan have sine valgplakater hængende i fred, så man kan præsentere sit budskab på en ordentlig måde.

Andre læser også