I mørke er alle katte grå og i ferien er alle mennesker lige.

Enhedslistens utrættelige frontkæmper i jagten på de riges topskat og virksomhedernes selskabsskat, Frank Aaen, tilbringer sommeren side om side med dem - midt i kendissernes nye guldkyst, Tisvildeleje.

De senere år er den nordsjællandske badeby blevet så populær blandt VIP-segmentet, at komikeren Casper Christensen har sat sig som mål at gøre Tisvilde til 'det nye Skagen'.

Uge 29 har der gennem mange år været tradition for, at alle de rige og kendte i flere generationer fra Hellerup om omegn mødes i Skagen. Men nu skal Tisvilde gøres til et reelt alternativ.

Og her blandt kendte erhvervsfolk, musikere, ponyslagtere og andre kendisser, finder vi også Frank Aaen, der har sommerhus i byen.

Hvordan er det at holde ferie med alle de rige og kendte?

- Det har jeg ikke lagt mærke til.

Poul Nyrup og Lone Dybkjær har hus ikke så langt fra jer. Det samme har Asger Aamund, Suzanne Bjerrehuus, Jørgen de Mylius og Lene Nystrøm?

- Ja, vi mødt Poul Nyrup og Lone et par gange. Vi har også set Asger Aamund. Men om folk er kendte eller ej, er ikke noget, der spiller en rolle for os. Det er jo helt almindelige mennesker.

Hvordan kan det være, at du er endt med et sommerhus i lige det område?

- Vi har haft sommerhuset i 14 år. Vi har venner, der bor heroppe og kendte området. Da vi så var så heldige at få lidt penge i overskud i 1999 købte vi huset, fortæller Frank Aaen.

Det var samme år, som Enhedslisten fejrede 10-års fødselsdag og hvor Frank Aaen deltog i generalforsamlingen hos Mærsk og lagde ud med at beskylde A.P. Møller for at være tysksindet under krigen.

Sommerhuset er Frank Aaens fristed. Han holder meget af området, og familien bruger sommerhuset hele året.

- Det er et meget beskedent hus, understreger han.

- Men det gode ved Tisvilde er, at der kun er fem minutters gang fra togets trinbrædt til sommerhuset. Vi har ikke bil og er afhængige af at kunne komme frem med offentlig transport.

Frank Aaen har endnu ikke mærket den store invasion af unge kendisser i Tisvildeleje.

- Jeg har læst om, at de skulle komme, men det kan være vi ser dem, når vi kommer tilbage sidst på ugen, siger Frank Aaen.