Pernille Vigsø Bagge, SF.
Pernille Vigsø Bagge, SF. Foto: Henning Bagger

Kom for sent til tv-interview

SF-politikeren Pernille Vigsø Bagge var sent, mandag aften, involveret i en usædvanlig situation i det nordlige Jylland.

TV 2 nyhederne havde inviteret hende til TV 2/Nords studie i Aabybro, tæt på Aalborg. Hun skulle tale om en forestående reform på folkeskoleområdet.

På vej mod tv-studiet opdagede hun og taxachaufføren en havareret bil i det snefyldte landskab. Nærmere bestemt på Bejstrupvej, tæt på Vigsø Bagges hjem i Løgstør.

- Det var simpelthen så mærkeligt. Bilen lå med bunden i vejret. Taxaen stoppede, og vi gik ud for at se, om der var tilskadekommende. Det var der ikke. Den var tom. Umiddelbart efter kom bilens fører tilbage. Han havde selv ringet efter 112. Der var åbenbart ikke sket noget alvorligt, siger det stadig chokerede SF-folketingsmedlem til bt.dk.

Opmuntrede over den positive nyhed satte Bagge og hendes chauffør sig tilbage i taxaen. Han fortsatte mod tv-studiet. Men kun et par hundrede meter.

- Pludselig faldt han sammen bag rattet. Han blev virkelig dårlig. 'Jeg har det så underligt. Det er som om mit hoved brænder,' sagde han. Han blev svimmel, siger Bagge

Hun tilkaldte straks en ambulance, som tog chaufføren med til sygehuset. Selv kom hun derfor lidt forsinket frem til tv-studiet.

- Han lider af sukkersyge. Jeg forestiller mig og håber, at det kan have med det at gøre. Og ja, det var lidt svært at stå der i tv-studiet og tale om skoler. Men hvad gør man ikke for at komme på tv, som Pernille Vigsø Bagge siger.

Ifølge vagthavende ved Nordjyllands politi har politiet ikke modtaget nogen henvendelser om mandens tilstand. Han bekræfter, at politiet kl. 21 blev kaldt ud til den væltede bil.

Pernille Vigsø Bagge kom for alvor i medierne, da hun trak sig som gruppeformand, da det blev klart, at Villy Søvndal ikke fortsætter som formand for SF.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.