Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tv-kendis Peter Birch, der blandt andet har deltaget i Paradise Hotel, afslører over for BT TV, at han er folketingskandidat for Dansk Folkeparti ved det nært forestående valg. Se videoen her på siden.

- Det vil overraske en masse mennesker, at jeg går ind i politik, men jeg er opdraget med politik hjemmefra. Mine forældre er rigtig stolte af, at jeg har valgt at gå denne her vej nu, fortæller Peter Birch til BT TV.

Hos Dansk Folkeparti er partiformand Pia Kjærsgaard glad for at have en tv-kendis som Peter med i sin stald. De mødte hinanden på Fangerne På Fortet, og nu vil de altså danne par på Christiansborg.- Han bliver fuldstændig bakket op af partiets ledelse. Han kan bidrage med, at han kan komme i Billed Bladet og Se og Hør. Dér er Peter god, siger Pia Kjærsgaard.

B.T.s politiske kommentator, Helle Ib, mener, at Peter vil have en stor fordel på Christiansborg i kraft af sin fortid på det intriger-fyldte Paradise Hotel.- Hvis der er noget, man skal kunne herinde, så er det at vide, hvad man skal stille op med intriger, små beskidte tricks og farlige alliancer, siger hun.Helle Ib mener også, at Paradise-Peters talent for at charme unge kvinder er en fordel for partiet.

Få hele historien i videoen øverst i denne artikel.

Andre læser også