Drømmer du om at eje luksusbilen Bugatti Veyron? Så kan din drøm tilsyneladende blive til virkelighed, hvis registreringsafgiften sænkes.

I hvert fald hvis man skal tro den konservative toppolitiker Brians Mikkelsen facebookopdatering lørdag.

Den tidligere kultur,- justits- og økonomi og erhvervsminister har nemlig taget et billede af en Bugatti, som han har set på gaden i Paris, hvor han i disse dage befinder sig.

- Hvis vi havde lavere, mere fornuftige registreringsafgifter i Danmark, så ville flere f.eks. købe en Bugatti som den her jeg lige er gået forbi på gaden i Paris. Det vil være win win for alle, skriver Brian Mikkelsen til billedet.

Men den Facebook-opdatering har bestemt ikke gjort ham populær. Mange har nemlig svært ved at se, hvordan det kan blive 'win win for alle', som Mikkelsen lover.

En Bugatti uden registreringsafgift koster nemlig omkring 10 mio. kr, og det er langt fra 'alle', som Brian Mikkelsen skriver, der dermed vil kunne købe luksusbilen, hvis registreringsafgiften sænkes.

- Jeg betragter mig selv som borgerlig, men har svært ved at se hvad samfundet vinder ved at dem der i dag må "nøjes" med en stor BMW får mulighed for at købe en Bugatti. Tror du vandt mere sympati, ved at bruge et eksempel om en almindelig dansk familie med en 10-15 år gammel bil, som kunne købe en ny, sikker og miljøvenlig bil, i stedet for at måtte nøjes med at skifte til en 5 år gammel... , skriver en bruger bl.a. til Brian Mikkelsen på Facebook.

En anden bruger er enig i, at Brian Mikkelsens eksempel er langt fra passende:

- Er du overhovedet klar over hvad den bil koster, ikke kun i anskaffelse men også i løbende udgifter? Din ministerløn slår ikke engang til, så find lige et bedre eksempel at slå plat på, skriver brugeren.