Ifølge Bendt Bendtsen er der ingen problemer i, at han har modtaget betalte golf- og jagtture. Faktisk mener han, at han i EU-parlamentet vil få langt mere tid til at gå på jagt

Bendt Bendtsen synes, at danskerne skal sætte kryds ved ham til EU-valget til juni, så han kan få lov til at gå mere på jagt og spille golf.

Det er i hvert tilfælde, hvad han selv sagde, da han i september skiftede jobbet som partileder og vicestatsminister ud med at være konservativ spidskandidat til EU-parlamentet. Over de måbende fremmødte sagde han således som en af sine første udtalelser til pressemødet, at hans medlemsskab af Europaparlamentet betød, at han nu kunne afse meget mere tid til at spille golf og gå på jagt ligesom han ville få langt mere tid til min familen, lød det fra den afgående partileder.

B.T. har siden onsdag forsøgt, at få Bendt Bendtsen til at forholde sig til anklagerne over telefonen eller via et møde. Men det har Bendt Bendtsen ikke ønsket. I stedet har Bendt Bendtsen blot sendt en kort skriftlig kommentar gennem den konservative pressechef:

LÆS VIDERE NEDENFOR

Møder på golfbanen
- Jeg har holdt utrolig mange møder med folk fra erhvervslivet. Det var mit job som erhvervsminister. Jeg har mødt erhvervslivet på kontoret, i virksomhederne, til en frokost - og ja, også på golfbanen og på jagt. Det er vist en kendt sag, at mange fra erhvervslivet f.eks. mødes på golfbanen eller på en jagt for at tale sammen og udveksle erfaringer, skriver Bendt Bendtsen

Han kalder det arrangementer, som han udelukkende er inviteret til, fordi han er minister.

- Der er tale om møder og arrangementer med erhvervslivet som er en del af mit arbejde som minister. Det er vicestatsministeren og økonomi- og erhvervsministeren som erhvervslivet inviterede i de år – ikke Bendt Bendtsen fra Fyn, siger Bendt Bendtsen.