Lars Barfoed glæder sig over den seneste meningsmåling, der viser fremgang til Det Konservative Folkeparti.
Lars Barfoed glæder sig over den seneste meningsmåling, der viser fremgang til Det Konservative Folkeparti. Foto: Keld Navntoft

Den konservative formand, Lars Barfoed, har fået en lille julegave fra vælgerne, men det gamle, borgerlige parti er stadig langt fra tidligere tiders styrke.

Og nu glæder partiformanden sig over ikke at være Folketings-partiet med den laveste tilslutning i meningsmålingerne.

En måling offentliggjort juleaften viser fremgang til Det Konservative Folkeparti, hvis formand, Lars Barfoed, den seneste tid har kunne læse, at dele af baglandet nu taler åbent om, at han ikke er den rigtige til at få det borgerlige parti ud af vælgerkrisen.

Men den seneste måling fra Voxmeter for Ritzau viser, at Det Konservative Folkeparti er større end rivalerne hos Liberal Alliance, der står til at få syv mandater og blive Borgens mindste, mens Barfoeds tropper vil kunne tælle otte mandater.

Og det glæder Lars Barfoed:

- Dejligt at se den nyeste måling i går i Voxmeter giver Det Konservative Folkeparti 4,3 pct. Stadig alt, alt for lidt, men dog nu fremgang fra de 2,7 pct. og ikke det mindste parti. Interessant nok er der ikke nogen i pressen, som vil skrive den historie, skrev Lars Barfoed tirsdag på sin Facebook-profil.

Ved det seneste Folketingsvalg fik Det Konservative Folkeparti 4,9 procent af stemmerne. Ifølge målingen står Venstre til at blive Folketingets største parti med 56 mandater, ligesom blå blok vil få flertal.

Det har onsdag aften ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Barfoed.

Se hvem danskerne vil stemme på her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.